vrijdag 30 juli 2010

Bloemenvierkantjes


Ik dacht er genoeg gehaakt te hebben voor een kussentje en was al bezig met een rand eromheen, maar er moet toch nog een rijtje bij. Ze zitten in ieder geval al grotendeels aan elkaar nu. Alleen die draadjes afhechten he...

6 opmerkingen:

Adriana zei

Het wordt wel een heel erg leuk kussentje zo te zien. Echt heel gaaf gemaakt.

groetjes Adriana

Roos zei

Mooi gedaan ,lekker vrolijke kleurtjes ook, daar hou ik wel van!

Saskia zei

Ik ben met een witte sprei bezig van witte vierkantjes en inderdaad de draadjes afhechten is niet het leukste klusje. Maar je kussen word mooi.
Fijne zondag.
Groetjes Saskia

Gingini zei

Hij wordt ook heel leuk! :)En dat draadjes afhechten is tegenwoordig supermakkelijk met die naalden van Lana Grossa. Daar zit een lusje aan ipv een oog en elke draad gaat er supermakkelijk in!

Annemarie's Breiblog zei

Wat een gaaf idee zeg! Ziet er echt heel leuk uit. Is 'ie inmiddels al bijna af? Ik ben benieuwd hoe hij er uit ziet als hij helemaal af is!

Groetjes,
Annemarie

Anoniem zei

Hallo Femke, het kussen ziet er super mooi uit!!! Ik ben helemaal weg van de vierkantjes met de dubbele bloem erin. Zelf heb ik geprobeerd het patroon te ontrafelen, maar veel verder als een bloem kom ik niet (hierbij heb ik geprobeerd het patroon te volgen, maar dit is niet helemaal gelukt helaas).
Het vierkant lukt mij niet, hoe ik ook probeer en probeer. Het lijkt telkens nergens op :(
Nu is mijn vraag of je mij een nederlandse uitleg zou kunnen en willen geven over het maken van het vierkant achter de bloem. Het kussen is bedoeld voor mijn eerste kindje dat in maart 2012 geboren wordt. Ik zou dolblij zijn met de uitleg! Mijn emailadres is simonefrencken@gmail.com
Alvast heel erg bedankt!! grtn Simone